Ik ben Ruud Eikemans, geboren op 09-06-1968 te Breda. Sinds geruime tijd woon ik nu in Sittard, dat is een plaatsje in Zuid-Limburg. Zingen is mijn passie en muziek luisteren mijn hobby. Mijn repertoire bestaat uit een paar eigen nummers en een ruime keuze aan Nederlandstalige covers, zoals onder andere Rob de Nijs, Wolter kroes, René Schuurmans en vele andere.

 

Geruime tijd was ik lid van een soundmix clubje, daar heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van zingen. Ik ben in de jaren 90 begonnen met zingen van Nederlandstalige nummers. Vaak was of ben ik te vinden bij talentenjachten, omdat ik dat leuk vind om te doen. Ik heb met veel plezier in twee mannenkoren gezongen samen met mijn vader.

 

Vind het ook heerlijk om een feest compleet te maken met mijn muziek en entertainment. Ik ben in het bezit van Licht en geluid om jullie feestjes zoals bruiloften, verjaardagen of andere feesten muzikaal op te luisteren. Heeft u voornemens een feestje te organiseren en wilt u mij boeken als zanger en/of Dj, 
neem dan gerust contact met ons op.

 

Groetjes Ruud Eikemans